header image

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

article image

Διάρκεια: 3 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις: 11, 18, 25,  Ιούλ  2025 

Από: 185€

ΝΕΑΠΟΛΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΓΥΘΕΙΟ

Πρόγραμμα

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση και συνεχίζουμε, για την υπέροχη παραλία στα ΠΛΥΤΡΑ, παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE, στην παραλία της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα χαλάρωσης στο κοντινό νησάκι της ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ, μόλις 570 μέτρα από την Πελοποννησιακή ακτή, για κολύμπι στη ‘’χρυσαφένια’’ παραλία Σίμου και γεύμα προαιρετικά στο ομώνυμο γραφικό οικισμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος το απόγευμα για περιπάτους, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το ΓΥΘΕΙΟ και ακολουθεί πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμοκατάλογος

Τιμές κατ’ άτομο
σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
Τρίτο άτομο έως 12 ετών
185€ + 75€ 170€

Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές περιηγήσεις, με σύγχρονο πούλμαν.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3* στη ΝΕΑΠΟΛΗ Λακωνίας.
  • Δύο πρωινά σε πλούσιο μπουφέ.
  • Εισιτήρια F/B για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ.
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής (ΤΑΚΚ).