Καστοριά - Νυμφαίο - Φλώρινα - Πρέσπες, 4 ημέρες από 215,00€ Print


ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ 
Αναχώρηση: 28 Οκτωβρίου.
Διάρκεια εκδρομής: 4 ημέρες.


ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ - ΨΑΡΑΔΕΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:45, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε αργά το απόγευμα στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και πρώτη γνωριμία με την πόλη, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας < ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στις γειτονιές Ντόλτσο και Απόζαρι, με τα μοναδικά αρχοντικά, στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα γουναρικών να δεσπόζουν αλλά και στην όμορφη παραλίμνια διαδρομή. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ περπατώντας στην πλωτή γέφυρα, αλλά και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, μέσω ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου θα έχουμε και στάση γνωριμίας με την ακριτική πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ στην άκρη της λίμνης και τη ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια με τις επτά λίμνες και πολλούς σταλακτίτες. Αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ , στάση, γεύμα προαιρετικά και προσπερνώντας την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , το ΔΟΜΟΚΟ και τη ΛΑΜΙΑ, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

σε Δίκλινο Επιβάρυνση
Μονόκλινου Δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
188€ + 75€ 170€

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4*, στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
  • Τρία πρωινά και τρία δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φόρος διαμονής. Φ.Π.Α.
 
Irina G. Tours © 2011-2021.
Developed by netikon.gr