ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ''ΑΓΕΡΩΧΗ ΜΑΝΗ'' απο 110€ Print
 

ΣΠΑΡΤΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ - ΓΥΘΕΙΟ

 

Αναχώρηση: 28 Οκτωβρίου

Διάρκεια ταξιδιού: 4 ημέρες

 


ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ''ΑΓΕΡΩΧΗ ΜΑΝΗ''

ΣΠΑΡΤΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ - ΓΥΘΕΙΟ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:15, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για την πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ, που φιλοξενεί και το πολύ σπουδαίο ‘’ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ & ΛΑΔΙΟΥ’’. Παραμονή, επίσκεψη και η όμορφη διαδρομή μας, μας οδηγεί στο όμορφο λιμανάκι του Λακωνικού κόλπου και την πόλη της ΝΕΑΠΟΛΗΣ για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας LIMIRA MARE. Xρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μετάβαση στη λιμανάκι της ΠΟΥΝΤΑ, για να περάσουμε με το F/B και να επισκεφθούμε το κοντινό νησάκι της ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ, μόλις 570 μέτρα από την Πελοποννησιακή ακτή με τη μαγευτική παραλία ΣΙΜΟΥ με τα γαλαζοπράσινα νερά και τη ‘’ χρυσή άμμο’’. Περιπάτους γνωριμίας στον οικισμό της ΧΩΡΑΣ και επιστροφή στο λιμανάκι της ΠΟΥΝΤΑΣ και το ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με τη ΝΕΑΠΟΛΗ και το πολύ σπουδαίο ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, που καταγράφει ένα τεράστιο κεφάλαιο των ΒΑΤΙΚΩΝ, που στηριζόταν διαχρονικά η οικονομία της περιοχής, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, σε ένα από τα ομορφότερα και σημαντικότερα σπήλαια στην Ελλάδα. Μοναδική εμπειρία αποτελεί η περιήγηση με βάρκα στα λιμναία τμήματα της Βλυχάδας, (έξοδα ατομικά), που μας επιτρέπει να απολαύσουμε ένα μαγευτικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο. Λίγο αργότερα συνεχίζουμε την περιήγηση στα ειδυλλιακά τοπία της ΜΑΝΗΣ, με μικρή επίσκεψη στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ, έναν χαρακτηριστικό καλοδιατηρημένο Μανιάτικο οικισμό, με την πέτρα να κυριαρχεί και να στολίζει όλα σχεδόν τα κτίσματα. Αμέσως μετά, προσπερνώντας το πανέμορφο ΛΙΜΕΝΙ, φωλιασμένο σε γραφικό κολπίσκο, θα καταλήξουμε στο ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ, σύντομη επίσκεψη και ακολουθεί η πόλη του ΓΥΘΕΙΟΥ τελευταίος σταθμός για σήμερα, για να ολοκληρώσει ευχάριστα μια ακόμη συναρπαστική μέρα. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ, τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Περίπατοι στα πέτρινα σοκάκια, ενώ λίγο αργότερα στη νέα Μονεμβασιά θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.σε Δίκλινο Επιβάρυνση
Μονόκλινου Δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
198€ + 60€ 178€

 

 

Περιλαμβάνονται: 

  • Εκδρομές - περιηγήσεις, με σύγχρονα κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διαν/ σεις στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3* στη ΝΕΑΠΟΛΗ.
  • Τρία πρωινά και τρία δείπνα.
  • Εισιτήρια F/B για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ, επιβατών και πούλμαν..
  • Αρχηγό - συνοδό.
  • ΦΠΑ & Φόρο διαμονής.
 
Irina G. Tours © 2011-2021.
Developed by netikon.gr