ΣΤΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ & ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ από 135€ Print


3-H4  ΗΜΕΡΕΣ
Αναχώρηση: 28/10


ΣΤΗ ''ΜΑΓΕΙΑ'' ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ & ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:45 από Αθήνα, μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην όμορφη πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, παραμονή, επίσκεψη, περίπατοι κατά μήκος του Ληθαίου ποταμού, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμπάκα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και πορεία προς τη νότια Πίνδο, για να γνωρίσουμε δύο πολύ όμορφα χωριά στις πλαγιές του Κόζιακα. Πρώτος σταθμός η ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ, κτισμένη αμφιθεατρικά σε ένα τοπίο που κυριαρχούν τα έλατα και το πράσινο. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο ΠΕΡΤΟΥΛΙ, με το ομώνυμο χιονοδρομικό, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ : Πρωινό και άλλη μια μέρα με σημαντικές επισκέψεις και υπέροχα τοπία ξεκινά. Ξεκινάμε με τη γραφική περιοχή των Μετεώρων και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και συνεχίζουμε με το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, που φιλοξενεί και το Μουσείο Τοσίτσα, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά, στα πλακόστρωτα σοκάκια του όμορφου ορεινού οικισμού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρωινή αναχώρηση για τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα. Ξεκινώντας από τη βόρεια πλευρά, θα γνωρίσουμε το ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ, το ΚΡΥΟΝΕΡΙ, τα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, το ΝΕΟΧΩΡΙ, το ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια θα φθάσουμε στο νότιο άκρο της λίμνης, για να περάσουμε το φράγμα και να βρεθούμε στο ανατολικό κομμάτι, στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας. Άφιξη το βράδυ.

Υ.Γ. ΣΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ 2Η ΗΜΕΡΑ.

 

 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
σε Δίκλινο Επιβάρυνση
Μονόκλινου Δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
135€ + 40€ 120€

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
σε Δίκλινο Επιβάρυνση
Μονόκλινου Δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
185€ + 60€ 160€

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΚΟSTA FAMISSI 4*  της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.
  • Δύο ή Τρία πρωινά και δύο ή τρία δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φόρος διαμονής. Φ.Π.Α.
 
Irina G. Tours © 2011-2021.
Developed by netikon.gr